Blusapparaten/Brandhaspels

A- A A+

Hardo Fire Protection - Sleidinge - Blusbenodigdheden Met name bedrijven en openbare gebouwen zoals scholen, rusthuizen en ziekenhuizen doen regelmatig een beroep op Hardo Fire Protection voor hun brandbeveiliging. Wij verkopen, plaatsen, onderhouden en inspecteren alle mogelijke blusbenodigdheden. Graag komen wij op voorhand even ter plaatse om te bekijken welke oplossingen voor u het beste passen en zo ook een heel gerichte offerte op te stellen. Voor particulieren zijn er onze Home Safety-oplossingen.

blusapparaten

Wij verkopen en onderhouden alle merken van blusapparaten, of het nu gaat om CO2-, poeder- of schuimblussers. Ook het verplicht jaarlijks nazicht nemen wij graag voor onze rekening. Wij plaatsen deze blussers niet zomaar, maar houden hierbij rekening met alle geldende normen en wetgevingen. Zo bent u volledig in orde én bent u zeker van een optimale brandveiligheid. Gemiddeld moet u rekenen op 1 bluseenheid per 150 m². Onze blusapparaten voldoen aan de norm NBN EN 3-7 en zijn BENOR gekeurd. U wenst enkel blusapparaten aan te kopen en de plaatsing zelf te verzorgen? Ook dan kan u bij ons terecht, vraag gerust uw prijs aan via e-mail of via het contactformulier.

brandhaspels

Een brandslang is de ideale aanvulling op brandblussers. Brandhaspels zijn vormvaste brandslangen die op een haspel zijn gerold en aangesloten zijn op het waterleidingnet. Hardo Fire Protection verkoopt, plaatst en onderhoudt alle merken en soorten brandhaspels. Ook het jaarlijks nazicht nemen wij voor onze rekening. Onze brandhaspels voldoen aan de norm NBN EN 671-1. U wenst enkel brandslanghaspels aan te kopen en de plaatsing zelf te verzorgen? Ook dan kan u bij ons terecht, vraag gerust uw prijs aan via e-mail of via het contactformulier. Bekijk de producten op http://www.prolinemeku.com/nl/producten/

Home Safety

Ook in uw huis is een goede brandbeveiliging zeker geen overbodige luxe. Wij bieden oplossingen specifiek voor particulieren, zoals rookmelders, CO-melders, blusapparaten en blusdekens voor in de keuken. Uiteraard kunnen ook particulieren rekenen op ons professioneel advies. Samen met u zoeken we graag naar de beste oplossing om uw woning en gezin optimaal te beschermen. Onze (rook)melders voldoen aan de norm NBN EN 14604.
 
Nog vragen? Contacteer ons dan gewoon even. Wij helpen u graag.

Wij waarderen uw mening

Het Bizbook van Hardo Fire Protection in Sleidinge laat u toe uw eigen ervaring te delen met de bezoekers van onze website. Wij horen het graag!

contacteer ons

Hardo Fire Protection
Oostveld 102
9940 Sleidinge (België)
Ligging
Gsm: 0477 74 03 25
tim.dossche@telenet.be

BTW BE0524 943 115
Back to Top