Hardo Fire Protection te Sleidinge

A- A A+

Hardo Fire Protection - Sleidinge - HomeIs uw huis of bedrijf beveiligd tegen brand?

Naast het voldoen aan wettelijke verplichtingen, bespaart een professionele brandveiligheid u ook heel wat potentieel leed en geldverlies. Uw brandbeveiliging overlaten aan een professional kan levens redden!

Hardo Fire Protection helpt zowel particulieren als bedrijven met oplossingen op maat. Wij komen graag op voorhand ter plaatse om een accuraat plan op te stellen voor de brandbeveiliging van uw huis of gebouw: waar moeten welke toestellen komen om een optimale bescherming te bekomen? Wij helpen u graag op weg.

Hardo Fire Protection wordt heel vaak ingeschakeld voor bedrijven en openbare gebouwen zoals scholen, rusthuizen en ziekenhuizen. Wij zijn op de hoogte van alle geldende wettelijke normen en staan u en uw eventuele preventieadviseur graag bij met raad en daad. Wij plaatsen en onderhouden alle merken van blusapparaten en brandhaspels, en zorgen ook voor de (verplichte) jaarlijkse inspectie. Ook voor noodverlichting en het aanbrengen van de nodige pictogrammen bent u bij ons aan het juiste adres.

Ook voor particulieren is een goede brandbeveiliging van levensbelang. Mensen denken nog te vaak dat het “enkel bij de buren brandt”. Het is nochtans heel makkelijk om potentiële ongelukken, die heel wat schade kunnen veroorzaken, te vermijden en kleine brandjes en keukenongevallen tijdig aan te pakken. Wij bekijken graag samen met u welke van onze Home Safety-oplossingen voor u ideaal zijn: rookdetectoren, branddekens, CO-detectoren,...

Als u meer wil lezen over de geldende reglementering inzake brandveiligheid, dan kan u dat hier doen. U vindt op deze site ook meer informatie over ons. Aarzel ook niet om ons te contacteren indien u bijkomende vragen heeft. Wij helpen u graag verder.

Wij waarderen uw mening

Het Bizbook van Hardo Fire Protection in Sleidinge laat u toe uw eigen ervaring te delen met de bezoekers van onze website. Wij horen het graag!

contacteer ons

Hardo Fire Protection
Oostveld 102
9940 Sleidinge (België)
Ligging
Gsm: 0477 74 03 25
tim.dossche@telenet.be

BTW BE0524 943 115
Back to Top