Jaarlijks Nazicht & Reglementering

A- A A+

Hier vindt u wat meer informatie over de geldende procedures, wetten en normen op het gebied van brandbeveiliging. Bent u op zoek naar een onderhoudspartner voor de jaarlijkse controle van uw blusapparaten, brandhaspels, noodverlichtingen en rookmelders? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij controleren elk type blusapparaat, brandhaspel, noodverlichting en rookmelder. Wij hebben reeds 15 jaar ervaring en bieden u de beste prijs/kwaliteitsverhouding op de markt. Er wordt niet gewerkt met langdurige contracten en het onderhoud wordt zeer transparant uitgevoerd. U ontvangt na de controle een checklist met de toestand van het gecontroleerde object en een vrijblijvende prijsofferte om de eventuele gebreken op te lossen. Er wordt nooit afgeweken van de vooropgestelde prijsofferte, dus geen onaangename verrassingen en 100% transparantie verzekerd! Wenst u een offerte? Vul het contactformulier in of vraag een gratis vrijblijvende offerte op maat ter plaatse.

Procedures

Download hier de pdf’s van de door ons opgestelde procedures voor:

Maintenance Whitepaper

Lees hier alles de Belgische wetten en normen voor het onderhoud en de inspectie van noodverlichting.

ANPI

Website van ANPI ,de nationale vereniging voor brand- en diefstalbestrijding, die zich richten op reglementering en normalisatie, informatie, laboratoria, inspecties en certificatie.

Apragaz

Apragaz is het Belgisch keuringsorganisme dat met name gespecialiseerd is in druktoestellen en toebehoren.

WTCB

Op de website van het Wetenschappelijk en Technisch Centrum voor het Bouwbedrijf vindt u heel wat informatie over de van kracht zijnde reglementeringen rond (brand)veiligheid.

Wij waarderen uw mening

Het Bizbook van Hardo Fire Protection in Sleidinge laat u toe uw eigen ervaring te delen met de bezoekers van onze website. Wij horen het graag!

contacteer ons

Hardo Fire Protection
Oostveld 102
9940 Sleidinge (België)
Ligging
Gsm: 0477 74 03 25
tim.dossche@telenet.be

BTW BE0524 943 115
Back to Top