Noodverlichting

A- A A+

Hardo Fire Protection - Sleidinge - NoodverlichtingHardo Fire Protection verkoopt en plaatst ook noodverlichting in uw bedrijf of openbaar gebouw. Ook het onderhoud en de aangewezen jaarlijkse inspectie nemen wij graag voor onze rekening. Uiteraard kunnen we u ook hierin bijstaan met ons professioneel advies op maat. Wij kunnen alle merken en soorten armaturen voor noodverlichting leveren en plaatsen, geheel afhankelijk van uw wensen en de vereisten waaraan de verlichting dient te voldoen.

Volgens de ARAB-wetgeving moeten haast alle (openbare) gebouwen voorzien worden van noodverlichting. Maar zelfs als het in uw geval geen strikte, wettelijke plicht is, doet u er goed aan om er eens met een professional over te praten. Een degelijke, goed doordachte noodverlichting zorgt er immers voor dat u, uw werknemers en uw klanten in geval van brand of andere noodsituaties heel vlot en veilig het gebouw kunnen verlaten. Een goed geplaatste (en regelmatig gecontroleerde) noodverlichting kan dus levens redden, zeker in combinatie met een goede brandbeveiliging en een duidelijke signalisatie via pictogrammen. Al onze noodverlichtingen voldoen aan de normen NBN EN 60598-2-22 (productienorm), NBN EN 1838 (noodverlichting) en EN 61547 (Europese norm). U heeft hierbij de keuze uit zowel TL- als LED-noodverlichting met een autonomie van 3 uur bij stroomuitval met IP65 rating.
 
Heeft u nog vragen of wenst u een gratis offerte? Neem dan gerust even contact met ons op. Wij komen graag ter plaatse kijken welke oplossingen voor u het meest geschikt zijn. U wenst enkel noodverlichting aan te kopen en de plaatsing zelf te verzorgen? Ook dan kan u bij ons terecht, vraag gerust uw prijs aan via e-mail.

Wij waarderen uw mening

Het Bizbook van Hardo Fire Protection in Sleidinge laat u toe uw eigen ervaring te delen met de bezoekers van onze website. Wij horen het graag!

contacteer ons

Hardo Fire Protection
Oostveld 102
9940 Sleidinge (België)
Ligging
Gsm: 0477 74 03 25
tim.dossche@telenet.be

BTW BE0524 943 115
Back to Top