Over ons

A- A A+

Hardo Fire Protection - Sleidinge - Over ons Als afgestudeerde in de Nijverheidselektronica (elektromechanica) ben ik, Tim Dossche, verzeild geraakt in de wondere wereld van de brandbeveiliging. Nadat ik zo’n tien jaar werkte als technieker in brandblusapparaten bij één van dé grote spelers in de brandbeveiligingswereld, voelde ik het kriebelen om iets anders te gaan doen.

Een andere “uitdaging” aangaan leek op dat moment de meest geschikte oplossing. Toen heb ik me 2,5 jaar ingezet als Field Service Engineer in de sector van de tractiebatterijen voor allerlei rollend materiaal (vooral heftrucks).

Toen kreeg ik de unieke kans om met beide handen een tweede “uitdaging” te grijpen: een job als Pipeline Inspector voor de dagelijkse inspectie, patrouille en supervisie van een ondergronds pijpleidingennetwerk doorheen Vlaanderen. De veiligheid garanderen van de burger als “pijpleidingpolitie” als het ware. Deze job heb ik 2 jaar en 2 maanden met veel inzet uitgeoefend.

Maar ik begon dat boeiende wereldje van de brandbeveiliging te missen. Na een korte tewerkstellingsperiode bij wederom één van dé grote spelers in de sector als technieker in de brandhaspels begon het idee te groeien om mijn eigen zaak op te richten. Want wat je zelf doet…

Zo zijn ik en mijn echtgenote beginnen brainstormen, kapitaal verzamelen, inlichtingen inwinnen, enz… Natuurlijk moet een firma een naam hebben. De keuze was vrij snel gemaakt. Onze beide achternamen brachten dé oplossing; HARDies van mijn echtgenote, DOssche van mezelf (en onze lieftallige dochter) en voila, HARDO Fire Protection was geboren!

Ondertussen stellen we momenteel meer dan 120 vaste klanten tevreden waaronder WZC Hof Ter Linden, Fluxys LNG 5th Tank Project (Balzola), Gemeentebestuur Evergem, Metaclima NV, Scoutsverenigingen, Verenigde Mede-eigenaars, KMO's, enzoverder.

Wij waarderen uw mening

Het Bizbook van Hardo Fire Protection in Sleidinge laat u toe uw eigen ervaring te delen met de bezoekers van onze website. Wij horen het graag!

contacteer ons

Hardo Fire Protection
Oostveld 102
9940 Sleidinge (België)
Ligging
Gsm: 0477 74 03 25
tim.dossche@telenet.be

BTW BE0524 943 115
Back to Top