Veiligheidsartikelen

A- A A+

Hardo Fire Protection - Sleidinge - VeiligheidsartikelenHardo Fire Protection is verdeler van veiligheidspictogrammen en veiligheidsartikelen. U kan deze producten bekijken via de onderstaande link "online catalogus, wij maken voor u graag een prijs op maat. Uiteraard kunnen we u ook perfect bijstaan met het nodige advies: welke pictogrammen zijn wettelijk verplicht, en wat zijn de beste plaatsen om ze aan te brengen? Wij helpen u hier graag bij.
We bieden een zeer uitgebreid assortiment aan diverse pictogrammen voor evacuatie en redding, brandbestrijding, verbodstekens, gebodstekens, waarschuwingsborden, enzoverder. Een duidelijke aanduiding van nooduitgangen, brandblusapparaten en dergelijke meer, kan van essentieel belang zijn in panieksituaties. Uiteraard gelden ook hier de nodige wetgevingen en reglementeringen, waarin we u graag wegwijs maken. Bekijk de artikelen via de  online catalogus 
 
Samen met de andere beveiligingsoplossingen die we aanbieden, komen we zo tot een totaalpakket van brandbeveiliging dat zorgt dat u niet enkel volledig in orde bent met de wetgeving, maar dat u ook op beide oren kan slapen. Contacteer ons gerust voor meer informatie.

Wij waarderen uw mening

Het Bizbook van Hardo Fire Protection in Sleidinge laat u toe uw eigen ervaring te delen met de bezoekers van onze website. Wij horen het graag!

contacteer ons

Hardo Fire Protection
Oostveld 102
9940 Sleidinge (België)
Ligging
Gsm: 0477 74 03 25
tim.dossche@telenet.be

BTW BE0524 943 115
Back to Top